Hjem » Profil

Profil

riisager-dressage-027
Mette Riisager og Dario

Uddannelse

Jeg er udlært eksamineret berider i 2005 fra Jon D. Petersen på Dalumgård Rideklub. Har siden 2005 været ansat på Skårupgård Sportsrideklub som daglig leder og berider. Her varetager jeg al privatundervisning i dressur samt har heste i ridning.

Ridning

Jeg har altid selv konkurrenceheste, som jeg starter stævner på. Jeg har i øjeblikket Benni (Mosegårdens Brilliant), som jeg starter på landsplan, og jeg har flere ungheste på vej. Benni er min specielle ven;  han er blind på det ene øje, så det har været en sejr, at vi er kommet så langt og spændende, hvor langt vi når.

Derudover er det min trofaste ven gennem 10 år: Corgien Dario.

 

Konkurrencer

Jeg deltager til dressurstævner  championater kåringer osv på de heste jeg har inde i ridning.  Jeg underviser børn og voksne på alle niveauer. Det, der er vigtigt for mig, er at de er villige til at gøre en indsats og træner flittigt og gerne vil lære mere, om man rider klub el landsstævner.

Passion

Og så skal det jo være sjovt…både for rytteren og hesten. Hesten er vores samarbejdspartner, og den skal være glad for at kunne yde sit bedste…for os…